RENGØRINGS-/KOMBIMASKINER

FactoryCat tilbyder 4 typer feje-/gulvvaskemaskiner. Denne type maskiner klarer det hele i en arbejdsgang, og leverer et perfekt stykke arbejde hver eneste gang. FactoryCat har de stærkeste maskiner på markedet, og vi hjælper gerne med at finde den rette maskine til Deres behov.

Få en GRATIS demonstration

RENGØRINGS-/KOMBIGULVVASKEMASKINER TIL ALLE BEHOV

Vi tilbyder rengøringsmaskiner, der effektivt rengør alle typer gulve i fabrikken eller på lageret. Vi fører et produktsortiment bestående af flere forskellige typer gulvvaskemaskiner som kan vaske gulvet til perfektion. Med et så bredt udvalg er der ingen rengøringsopgaver, der er for store eller for små.

Fælles for alle vore rengøringsmaskiner er, at de alle er nemme at betjene og samtidig er yderst effektive. Vores fejemaskiner kan både opsamle metalspåner, skruer, papir og støv og vores rengøringsmaskiner til gulvvask giver med deres kraftige børstetryk et perfekt resultat hver gang. Ønsker du yderligere information om vores rengøringsmaskiner, er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 97 12 21 88. Du har også mulighed for at sende os en mail på soren@tornvigmaskiner.dk

MARKEDETS BEDSTE GARANTI

Hos FactoryCat er du garanteret god kvalitet! Vi fører de absolut bedste maskiner inden for rengøring. Det giver også mulighed for at sikre dig markedets bedste garanti. 3 års reklamationsret på maskinerne minus hjul og sliddele, 10 års garanti på tankene og evighedsgaranti på sugemotor, ved brug af Factory cat sæbe.

Har du brug for en af vores rengøringsmaskiner i en kortere periode, har du også mulighed for at leje en maskine frem for at købe. Du kan, blot ved at kontakte os, få en god aftale om leje af alle typer rengøringsmaskiner. Vælg den rengøringsmaskine, der matcher dit behov og beslut om du ønsker en aftale om dagsleje eller leje i en længere periode.